Planet Pool

Clear Pool blir Planet Pool

Allt för pooler!

Planet Pool är ett av Europas största varumärke på på poolmarknaden. Här hittar du produkter för att ta hand om din pool och kompletta pooler. Du får också bra tips på skötsel och annat som kan vara bra att veta. Läs mer i vår guide vattenvård i 5 steg och se hela det breda sortimentet i produktkatalogen.

Clear Pool blir Planet Pool

Chemoform Scandinavia har sedan starten 2005 levererat poolkemikalier, pooltillbehör och hela pooler under namnet Clear Pool. Efter mycket övervägande har vi bestämt oss för att följa våra kollegor i resten av Europa och byta vårt varumärke till Planet Pool. Det är ett av Europas mest kända varumärken inom poolmarknaden och vattenvård.

Nytt varumärke men samma produkter och bättre sortiment.

Genom att byta till samma varumärke som våra CF Group-kollegor i resten av Europa använder får vi tillgång till fler produkter och därmed ett större sortiment. Redan sedan tidigare har en del artiklar varumärket Planet Pool på förpackningen så framöver blir det mer enhetligt. Vi får bättre support från vårt centrallager när vi har samma sortiment och därmed kortare ledtider på varor som tar slut under säsongen.

PP-sortimentet innehåller poolkemikalier, tillbehör och kompletta pooler. Som komplement till Planet Pool finns även Planet Spa med kemikalier och tillbehör till spabad.

Planet Pool och Planet Spa hittar du främst i färg-, bygg- och järnhandlare, men även i webbutiker och på andra ställen.

Planet Pool annons