Till våra återförsäljare

Hej alla våra härliga återförsäljare! Några av er har vi nästan daglig kontakt med och andra mer sällan. Självklart är ni alla lika välkomna med frågor, funderingar, synpunkter och beställningar.

Eftersom vi är mitt i högsäsongen när allt händer samtidigt och alla gärna vill ha sina leveranser ”helst igår” så tänkte vi tipsa lite om vad ni kan göra för att underlätta för att det ska gå så snabbt som möjligt, och samtidigt korrekt eftersom fellevererade produkter bara kostar tid och pengar både för er och oss. Vi skriver det eftersom vi ofta får frågor kring just de här frågorna.

  • Vi tar helst emot beställningar per mail. Skicka dem till vår gemensamma mail csa@chemoform.com. Den mailkorgen bevakas av flera så att ni alltid ska få ett snabbt ordererkännande och svar. 
  • Var så korrekt och tydlig som det går i beställningen. Vi har flera säsongsarbetare som inte vet vilket varumärke eller vilka produkter som ni brukar beställa. Ange alltid artikelnummer och berätta tydligt vilket företag du representerar, gärna med kundnummer. 
  • Läs alltid ordererkännandet och återkoppla om det inte stämmer med det du beställt.
  • Vill du finnas med på vår hemsida så hör av dig till csa@chemoform.com och berättar vilka av våra produkter och varumärken du marknadsför. Vi önskar att ni erbjuder och lyfter fram våra produkter i era butiker, på er webbplats och där ni marknadsför era produkter och tjänster. Om ni har en websida önskar vi att ni länkar till vår sida så kommer vi att länka tillbaka till er. Vi lägger upp de som hör av sig till oss, som gör regelbunda köp och ser oss som en av era viktigaste leverantörer. Du hittar våran återförsäljarsida på https://www.chemoform.se/aterforsaljare
Det går bättre när man har det bra tillsammans och hjälps åt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *