Rityta 1

Thermoblockpool

Till våra poolpaket 639127870-huge-KÖPT
nyhet

Njurformad Thermoblockpool

Vi har tagit fram en ny unik serie pooler som vi är mycket stolta över. Äntligen kan du välja en pool som på ett naturligt sätt smälter in i din trädgård samtidigt som du har thermoblockpoolens alla fördelar som har lång livslängd, god värmeisolation och fungerar lika bra nedgrävd som ovan mark och kanske inbyggd i ett altandäck.

Läs mer Thermopool
Lång hållbarhet till ett bra pris

Anpassa din drömpool

Välj en storlek och färg på poolen och lägg till en trappa, stege och detaljer i plast eller rostfritt.

Thermoblockpooler kan placeras helt eller delvis nedgrävd, eller fristående ovan mark, och är därför ett utmärkt val till sluttande tomter, eller inbyggd i altanen.

Poolen går bra att bygga själv för den som är lite händig eller så tar du hjälp av en kunnig poolbyggare som du hittar under Återförsäljare.

Vi har klara paket där det som behövs till poolen ingår. Du hittar våra poolpaket längre ner. Betong och armering ingår inte i paketen. Betong både till bottenplatta och fyllning av poolen görs lättast maskinellt.

 

Ett perFEKT ALTERNATIV

Thermoblocken

Thermoblocken gör poolbyggandet enkelt, tack vare en välbeprövad konstruktion sätts blocken snabbt och lätt ihop.

Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Konstruktionen med thermoblock och betong är välbeprövad och har en lång livstid som ger badglädje i många år framöver.

Blocken fylls med betong när stommen är färdigbyggd.

 

Värmeisolation

Denna isolationsförmåga utklassar andra typer av pooler. I och med att värmen hålls lite längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden av poolen reduceras. Tillsammans med en värmepump och ett pooltäcke kan du bada under stora delar av året.

 

Glöm ej!

Det är viktigt att kontrollera att thermoblocken har den så kallade P80-kärnan. Det är en hårdare yta inåt poolen som gör att man slipper få fula avtryck av knän, hälar, bollar eller andra hårda föremål i poolen.

Man slipper dessutom att putsa eller sätta upp skivor på insidan av poolen.

Poolbygge av thermoblockspool

Anpassa utseendet

Linern ger din pool en egen identitet

En av de detaljer som mest påverkar poolens utseende är linern (poolduken). Det finns fler färger och mönster att välja mellan. Linern hängs i när betongen har härdat och går att byta ut senare om du vill förnya din pool. Dess tjocklek är på 0,8 mm och en hög standard i produktionsprocessen garanterar en bra kvalité.

Linern monteras med hjälp av en snäpp-in list. Det är en elegant och bekväm lösning där linern hängs i direkt på insidan av poolväggen. Även snäpp-in listen ingår i alla Thermoblock-poolpaket.

Mellan thermoblocken och poollinern fästs en skyddsmatta. Det ger en angenäm känsla när man går på botten och även en mjukare känsla på poolväggarna. Skyddsmattan skiljer och skyddar också linern från thermoblocken (eftersom PVC och frigolit reagerar kemiskt med varandra). Filt i tjocklek 500 g/m2, levereras med bredd 150 cm.

Ingår i poolpaketen:

NUANCIER_LINERS

Poolpaket

Tillbehör

Mer läsning