Coronavirus påverkar alla

Corinaviruset påverkar oss alla. Äldre personer isoleras, börsen rasar, skolor stänger, aktiviteter ställs in och vi är många som sitter hemma och jobbar. Här kommer info om läget för produkter från oss.

Vårvärme lockar till bad i thermoblockpool

Våren är på ingång och poolbyggandet har startat tidigt. Med den extremt varma vintern så har det på många håll inte ens tagit paus. Hur coronaviruset påverkar långsiktigt får tiden utvisa. Kommer fler ”hemestra” (semestra hemma) och då också bygga pool? Eller kommer börsfall och nedgång i ekonomin påverka så färre investerar i poolbyggen?

Även på kortare sikt finns det många oklarheter. Vi är mitt i fasen då vårt lagret fylls på inför högsäsongen. De flesta produkter finns på plats, men en hel del väntar vi in de närmaste veckorna och hur det går med detta får vi se.

För specialbeställningar har vi precis fått besked om att våra systerbolag i Frankrike stänger sin produktion av liner, barcover och lamelltäcken under minst två veckor. Både liner och barcover har vi ett antal på lager, men inte i alla storlekar och färger. 

Thermoblock har vi i dag ett relativt stort lager av och idag säger vår leverantör att de har full produktion och inga planer på att stänga verksamheten. Men naturligtvis kan ingen säga något om läget mer än precis i denna stund.

Produktionen av kemikalier pågår (nästan) som vanligt i Tyskland än så länge. Vi har också fyllt vårt lager med de flesta av de vanligaste produkterna. Hur situationen ser ut framöver vågar vi naturligtvis inte sia om. Råvaror till de flesta kemikalier kommer från Kina. 

Vi hoppas på förståelse för situationen och uppmanar alla att vara ute i god tid med beställningar. 

Var rädda om er själva och varandra där ute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *